Bas van Tooren

Adviesgroep Koi en vijver adviseur: Bas van Tooren

Adviesgroep Koi & vijver adviseur: Bas v Tooren
Adviesgroep Koi & vijver adviseur: Bas bij zijn vijver

Vanaf mijn vroege jeugd ben ik gefascineerd door alles wat in en rondom het water leeft. Al op jonge leeftijd trok ik de polder in om stekelbaarsjes, kikkervisjes en waterkevertjes te vangen. Hiermee creëerde ik mijn eigen aquarium. Wat later kwamen ook de goudvissen en tropische aquaria en uiteindelijk een heuse vijver bij mijn ouders in de tuin. Inmiddels heb ik mijn vierde vijver gebouwd. Ook professioneel heb ik me een aantal jaren bezig gehouden met het bouwen van waterzuiveringsinstallaties voor grondwatersaneringen.

Na problemen met de waterkwaliteit en de gezondheid van mijn vissen ben ik een aantal cursussen en lezingen gaan volgen met de Koi-University als kers op de taart. Inmiddels ben ik al weer een aantal jaren op pad om mede hobbyisten te ondersteunen met mijn kennis en ervaring. Doelstelling bij deze bezoeken is om enerzijds het vijversysteem te verbeteren en anderzijds het kennisniveau van de desbetreffende hobbyist te vergroten zodat problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Bas met zijn dochter Bente op de HKS
Bas met zijn dochter Bente op de HKS

About The Author

Related Posts