John Huizing

Adviesgroep Koi en vijver adviseur: John Huizing

Mijn naam is John Huizing.   Vanaf mijn jeugd heb ik altijd al interesse in de onderwaterwereld gehad met aquaria en vijvers. Tegenwoordig middels een koivijver en de duiksport (met een duikschool).

Adviesgroep Koi en vijver Adviseur John Huizing
John bij zijn vijver

In 2006 ben ik begonnen met een koivijver en net als iedereen heb ik die 3 keer (laten verbouwen). Dieper, nieuw filter, groter, nieuw filter…. etc. Om in 2012 alles te verwijderen voor een grondige aanpak waar ik nog geen dag spijt van heb gehad. Een ruime opgemetselde vijver van 37,5 kuub met 2 Ultrasieves, een Econobead 100 en 2 UV lampen.      

Adviesgroep Koi en vijver Adviseur John Huizing
De vijver van John

Inmiddels wat leuke vissen verzameld. Waardoor ik een toenemende interesse en de behoefte om mogelijke problemen zelf te begrijpen en ook te kunnen oplossen. Daarom heb ik dit jaar de Koi University van de NVN gedaan. Waardoor ik ook steeds meer interesse kreeg in de koi(vijver) en de bijbehorende uitdagingen en problemen van andere vijveraars.

Inmiddels met veel enthousiasme gestart bij de Adviesgroep Koi en vijver!  

Groet, John

About The Author

Related Posts