Klaas Bakker

Adviesgroep Koi en vijver adviseur: Klaas Bakker

Mijn naam is Klaas Bakker.  Geboren en getogen in het mooie Groningse land waar ik al op jonge leeftijd veel aan de waterkant te vinden was. Na bij een kennis mooie Koi te hebben gezien heeft het “virus”mij gegrepen.

Adviesgroep Koi en vijver Adviseur Klaas Bakker
Klaas bij zijn vijver

Na vele fouten te hebben gemaakt en daar van te hebben geleerd heb ik in 2017 de “Koi University” op het hoogste niveau gehaald. Nu ligt mijn derde vijver er van 20m3 voorzien van een trommelfilter en een bewegend bed wat  mij uitstekend bevalt.

Adviesgroep Koi en vijver

Middels deze groep vrijwilligers wil ik graag mijn kennis delen met anderen. Daar waar mogelijk hulp bieden en advies geven om de fouten die eerder gemaakt zijn te voorkomen.

About The Author

Related Posts