Adviseurs gezocht

In een team van 20 vrijwillige adviseurs helpen wij jaarlijks heel veel vijver eigenaren met problemen bij hun vijver. Wij brengen een bezoek aan de vijver, bespreken het probleem met de eigenaar en onderwerpen de vijver, het filtersysteem, het water en de vissen aan een grondige inspectie. Hierbij wordt het water op de meest voorkomende giftige stoffen geanalyseerd. Daarnaast gebruiken wij een microscoop voor inspectie op parasieten bij de koi.

ons team

Door alle kennis die is opgedaan tijdens diverse cursussen en met onze praktijkervaring zijn wij in staat de oorzaak van het probleem aan te wijzen. Daarmee brengen wij niet alleen het probleem in beeld, maar geven ook een oplossing om het in de toekomst te voorkomen. Wij geven de vijver een onafhankelijk advies voor verbetering van zijn vijver / koi.

Binnen ons team staat kennisdeling hoog in het vaandel. Naast de hulp die we elkaar bieden bij eventuele onbekende problemen (20 weten immers meer dan 1) zoeken wij ook jaarlijks nieuwe wegen om onze kennis te vergroten. Zo zijn wij al eens op bezoek geweest bij Wageningen university & research, en hebben een gast college gevolgd aan de HAS hogeschool.

Wij zoeken nieuwe adviseurs voor ons team!

In de volgende regio’s is versterking welkom:
– Gelderland: Apeldoorn.
– Noord Brabant: Breda / Tilburg.
– Noord Holland: Haarlem,  Den Helder.
– Overijssel: Zwolle, Hengelo / Enschede.
– Drenthe: Assen.
Maar ook in andere provincies/regio’s  is versterking welkom.

Heb jij belangstelling om je aan te sluiten bij ons team, wil je je eigen kennis blijven vergroten en je inzetten om andere mensen te helpen aan meer vijverplezier? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Wij zoeken enthousiaste representatieve mensen die het leuk vinden andere mensen te helpen. Iemand die (na een inwerkperiode met een van onze adviseurs) zelfstandig op adviesbezoek kan.

Hierbij rekenen wij erop dat je:

  • in bezit bent van een diploma ‘Koi-Specialist’ van de Koi-Academy.nl of een van vergelijkbaar niveau.
  • in staat bent onafhankelijk advies te geven en daarvoor geen commerciële binding hebt op koi gebied.
  • bezoekjes met een (enkele) reistijd van 45 minuten geen bezwaar zijn.
  • ervaring hebt met je eigen microscoop en eventueel andere benodigdheden en kunt deze gebruiken tijdens een bezoek.
  • na elk bezoek wordt een verslag gemaakt, welke via onze site naar de klant wordt verzonden.

Wij streven er naar jaarlijks de druppelsets voor het water via sponsoring te verstrekken aan de adviseurs. Per bezoek ontvang je een vaste onkostenvergoeding voor materiaal en reiskosten.

Enthousiast?

Mail dan naar aanvraag@adviesgroepkoienvijver.nl  met daarin vermeld:  je naam, telefoonnummer woonplaats en een korte omschrijving van jouw ervaring met koivijvers.

Heb jij geen diploma ‘Koi-Specialist’ of een van vergelijkbaar niveau en zou je je wel bij de adviesgroep aan willen sluiten?

Neem dan toch contact met ons op. Samen met de Koi-Academy kunnen we kijken welke modules nog nodig zijn voor je examen en hoe deze het snelst kunnen worden doorlopen.

About The Author

Related Posts