Nieuws – Nieuws en agenda

Koi en advies gerelateerd nieuws

Spring op deze pagina direct naar:

Nieuws

Via deze pagina plaatsen wij regelmatig Koi-nieuws die relevant zijn voor het seizoen waar we ons in bevinden of wat mogelijk voor u als koi houder van belang kan zijn. Dit kan nieuws uit de handel zijn, maar ook andere interessante koi gerelateerde onderwerpen.

Adviesgroep koi en vijver - Nieuwsheader

Koi gerelateerd nieuws

Meestal posten wij de nieuwsitems ook op onze facebook pagina.

Nieuws

Adviesgroep koi en vijver - Tips nieuws

Agenda

Door het jaar heen zijn er verschillende evenementen met betrekking tot Koi. Dit kan zijn van een lokale informatiedag bij uw dealer tot een meerdaagse show met honderden wedstrijd vissen.

 

In onderstaande agenda zijn de bij ons bekende evenementen opgenomen. Staat die van u er niet tussen, mail dan naar aanvraag@koizorg.nl zodat wij hem op kunnen nemen in deze agenda.

Koi agenda

Agenda icoon Agenda gerelateerde berichten:
Organisatie Datum / Event Omschrijving
Koiclub Nederland 11+12 juni Op 11 en 12 juni is er in Oldenzaal, op het Hulsbeek, de 11e editie van de Euregio Koi show. Deze show wordt georganiseerd door Koiclub Nederland.
     
Koi Cave 9 juli KoiCave vijvertour West-Brabant, Zeeland & Zuid-Holland
Een unieke dag met maar liefst 3 vijvertouren met een gezamenlijk eindpunt, dat wordt gezellig! We bezoeken fantastische vijvers en enkele koidealers.Voor al het eten en drinken wordt gezorgd, inclusief een geweldige BBQ op het eindpunt! Schrijf in voor 1 van deze vijvertouren door een mail te sturen naar info@koicave.nl
     
Koi Cave 23 + 24 juni KoiCave Koishow Noord 2022
Locatie: Park Vijversburg, Tytsjerk
     
NVN

19+20+21 augustus Voor wie zich interesseert voor Koi en zich wil oriënteren op de hobby is de Holland Koi Show een uitgelezen gelegenheid om alles over de hobby te weten te komen.
Kasteeltuinen Arcen, Lingsforterweg 26, 5944 BE Arcen
     
     
Koi show
Westland

18 september Westlandse koi show
Locatie:
De Watertuin, Grote woerdlaan 38, 2291CL Naaldwijk