Sponsors / Partners

Sponsors / Partners

Op deze pagina stellen wij graag enkele sponsors en partners aan u voor.

Page-divider

JBL

JBL is van oorsprong een Duits bedrijf met een breed assortiment producten voor aquaria, terraria en vijver hobbyisten. Naast de verkoop van producten investeert JBL veel tijd en geld in gedegen onderzoek. Dit onderzoek wordt in een eigen laboratorium uitgevoerd en vergeleken met resultaten verkregen vanuit het veld. Regelmatig worden bijvoorbeeld expedities georganiseerd waarbij vissen en reptielen in hun eigen leefgebied worden bestudeerd.

“Het is ons doel ervoor te zorgen dat de dieren in aquaria, terraria en tuinvijvers zich zo goed voelen, dat ze zich voortplanten, zodat deze dieren niet meer aan de natuur ontnomen hoeven te worden. Hiervoor is fundamenteel onderzoek in de natuurlijke omgeving noodzakelijk.”
Roland Böhme, directeur van JBL

Klik hier voor de website van JBL

Zie ook: Adviesgroep Koi en vijver zoekt samenwerking met JBL

Page-divider

KoiCave

Gesmeed uit liefde voor de hobby; pure passie voor de Nishikigoi!
Voor én door koihobbyisten.

KoiCave wil een vereniging zijn die alle leden aan zich bindt en verenigt in het gemeenschappelijke doel kennis en kunde te vergroten, hetgeen moet resulteren in meer plezier in de hobby en optimale leefomstandigheden voor de koi.

Word voordelig lid van de KoiCave en profiteer van de vele voordelen die uw hobby leuker maken.

www.koicave.nl

Page-divider

Koi Academy

Koi Academy heeft een duidelijke ambitie om de hoofd-opleider van Nederland te zijn. Dit op gebied van het houden van koi. De cursussen welke aangeboden worden hebben het doel het vergroten van kennis en bewustwording aangaande de diverse aspecten rondom het houden van Koi. Zoals visgezondheid, waterkwaliteit, variëteiten en beoordeling. Maar behandeld ook praktische vaardigheden als microscopie en wondbehandeling. De cursussen zijn zo opgebouwd dat zij geschikt zijn voor een ieder en als cursist word je voorzien van gedegen naslagwerk. 

Logo Koi Academy
Koi Academy is een samenwerkingsverband tussen de kennis- en kwaliteitsinitiatieven KoiQuestion, Koi Today en KoiSkills. Ze biedt de hoogst mogelijke kwaliteit cursussen en workshops op het gebied van Koi.

Klik hier voor de website van Koi Academy

KoiToday.nl, (deel van Koi Academy)

Joop van Tol, oprichter van KoiToday heeft twintig jaar ervaring in het houden en succesvol verzorgen van koi. Als judge heeft hij de wereld afgereisd, maar zijn grootste passie is kennisdeling en het gezond houden van de vijver en haar bewoners.

Met bijna tien jaar ervaring als docent op vele koigerelateerde gebieden is hij een bekende verschijning in koiland Nederland. Diverse studies en vele bezoeken aan mensen die problemen hadden met de vijver of koi hebben hem gevormd tot een specialist op het gebied van koigezondheid en waterkwaliteit.

“KoiToday.nl en de Adviesgroep Koi & vijver trekken samen op voor koiwelzijn.”
Joop van Tol

Klik hier voor de website van KoiToday.nl
Zie ook: In gesprek met Joop van Tol

KoiQuestion, (deel van Koi Academy)

KoiQuestion is de nummer #1 nieuwssite, kennisportaal en inspiratiebron over het houden van Koi en alle facetten die bij deze hobby horen.

Vanuit leergier en compassie fungeert KoiQuestion als het kloppend hart van de Nishikigoi gemeenschap met als doel het wereldwijd promoten, verbeteren en verbinden van mens en hobby.

Klik hier voor de website van KoiQuestion
Zie ook: samenwerking versterkt kenniscoalitie zonder concessies

KoiSkills, (deel van Koi Academy)

Koi Skills
Koi Skills

Marco Zegers is één van onze adviseurs. Daarnaast is hij ook oprichter van KoiSkills. Al vele jaren verzorgt hij cursussen. Afstrijkjes maken en beoordelen onder de microscoop is zijn specialiteit. In het dagelijks leven is hij docent Natuur- en scheikunde, dus cursussen geven en anderen iets leren is hem op het lijf geschreven.

Klik hier voor de facebookpagina van KoiSkills

Page-divider

Trital Safety B.V.

Aangenaam, wij zijn Trital. Officieel heten wij TRITAL Safety B.V., maar de meesten noemen ons ‘gewoon’ Trital. Zij kennen ons echter ook als The Safety People. Wij zijn namelijk al sinds 1986 bezig met veiligheid. Het zit min of meer diep in ons DNA verweven.

Nu zult u denken, veiligheid… da’s een nogal ruim begrip. Dat realiseren wij ons ook, en daarom voeren wij meer dan 35.000 artikelen die onze gebruikers van top tot teen zullen beschermen. Vanuit onze thuishaven Hoogvliet-Rotterdam bedienen wij heel Nederland en ook geregeld daarbuiten.

“Ik omarm ieder goed initiatief om het welzijn van koi te verbeteren. De Adviesgroep Koi & vijver is een mooie uitbreiding op het bestaande aanbod van koivijver ondersteuning”.
Theo de Vliegh.

Klik hier voor de website van Trital
Zie ook: Adviesgroep Koi en vijver krijgt kleding aangeboden Trital safety bv