Voorstellen

Onze adviseurs willen zich graag aan u voorstellen

Via deze pagina willen onze adviseurs zich aan u voorstellen.

Groot deel van ons team tijdens jaarlijkse bijeenkomst.
(van links naar rechts)
Bart, Alie, Jaap, Henri, Theo, Joop, John, Michael
Bas, Fred, Paul, Richard, René

Al onze adviseurs hebben hun sporen in de koi wereld ruimschoots verdiend. Ook hebben zij ervaring in het omgaan met koi. Zowel diverse cursussen als seminars zijn bijgewoond. Ten slotte mogen sommige van onze zelfs jureren op een show. In een kort verhaaltje vertellen ze wat over hun drijfveer en motivatie.

Opleiding

Adviseur wordt je niet zomaar. Daarvoor moet je wel aan kunnen tonen dat je bezit over enige kennis van zaken. De uitgebreide cursus visziekten in Barneveld was de voorloper. Helaas was deze gestopt door het overlijden van een van de docenten. Nishikigoi Vereniging Nederland heeft dit opgepakt en is gestart met de Koi University. Dat dit een zware cursus is, blijkt wel uit het feit dat deze niet elk jaar gehouden wordt. Later is ook Joop van Tol gestart met KoiToday.nl waarbinnen hij opleidingen geeft gericht op het houden van Koi.

Bezoek aan huis

Na uw aanvraag zullen wij proberen om binnen twee dagen een afspraak met u maken. Maar hou er wel rekening mee dat onze adviseurs deze dienst naast onze eigen baan verlenen. Toch streven wij er naar om binnen een week op bezoek te zijn gekomen.
Wilt u een bezoek aanvragen, vul dan het aanvraagformulier in.

Graag tot ziens!