Ronny Beerens

Adviesgroep Koi en vijver adviseur: Ronny Beerens

Graag wil ik me even voorstellen!

Ronny samen met Japanse kweker Yuji Tanaka
Ronny samen met Japanse kweker Yuji Tanaka (Okawa)

Mijn naam is Ronny Beerens en ben woonachtig in het zuiden van Brabant, Budel-Schoot dat gelegen is aan de Belgische grens. Ik ben werkzaam in de proces industrie. En lid van de bedrijfsbrandweer.

Sinds 2010 ben ik verknocht geraakt aan de zwemmende juweeltjes. In dat jaar maar meteen een strakke vijver aangelegd en een aantal koi gekocht. De hobby sprak me zo aan dat ik lid ben geworden van de NVN. Daar heb ik verschillende cursussen gevolgd. Ook ben ik jaren actief geweest als vrijwilliger op de Holland koishow. Een passie werd geboren!

Adviesgroep Koi en vijver adviseur - Ronny - vijver
De vijver van Ronny

De honger was nog niet over. Daarom besloot ik om deel te nemen aan de meerdaagse opleiding van de Koi University. Het examen met vlag en wimpel geslaagd. Hierdoor kon ik me  aansluiten bij de KVA, oftewel de Koi Vijver Adviesdienst van de NVN.
Mooi en leerzaam als je bij mensen komt die dezelfde passie delen. Je ze kan adviseren wat het beste is om van de prachtige koi te kunnen genieten!

Ik vind het een eer om nu ook lid te zijn van de AK, oftewel de Adviesgroep Koi & vijver en heb er véél zin in om met deze vol enthousiaste mensen aan de slag te gaan!